Un festival proper, responsable i honest

Cerdanya Film Festival

El certamen audiovisual de referència al Pirineu

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya – Cerdanya Film Festival és un festival organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission, dues entitats sense ànim de lucre llur activitat se centra en el foment i la difusió de la cultura, la ciència i la cultura tradicional a la comarca de la Cerdanya.

Durant tot l’any, portem a terme accions de promoció del cinema a la comarca, de la cultura cinematogràfica, la promoció dels rodatges i la formació dels joves en veure, fer i viure cinema. Així, cada any col·laborem amb diferents institucions i entitats en la realització de tallers de rodatge per joves de la comarca, organitzem el concurs SMARTfilms de micro-curts fets amb smartphones i eines TIC i organitzem campus de formació i convivència cinematogràfica.

Tota la nostra activitat es fa sense ànim de lucre i cap membre de l’organització del GRC i la CFC cobra cap tipus de remuneració per la seva feina.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival adherit a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport i finançament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Puigcerdà com a principals mecenes.

Sobre Nosaltres 1
Sobre Nosaltres 2
Cerdanya Film Festival 2020

CONTACTA'NS

Si necessites posar-te en contacte amb l’organització del festival, pots fer-ho a través del següent formulari de contacte. Et respondrem tan ràpid com ens sigui possible. Moltes gràcies.

ADREÇA

Museu Cerdà
C/ Higini de Rivera, 4
17520 Puigcerdà (Girona)

CORREU ELECTRÒNIC

info@cerdanyafilmfestival.cat