Notícies

Presenten el Laboratori de Creació Audiovisual 2019

Laboratori de creació audiovisual Cerdanya Film Festival 2019

Presenten el Laboratori de Creació Audiovisual 2019

El campus està destinat a professionals i amateurs del sector audiovisual (tècnics, productors i actors) que vulguin participar en un espai de creació audiovisual convivencial i d’intercanvi en el marc del Cerdanya Film Festival 2019.

Una part important de la feina de la Cerdanya Film Commission i del Cerdanya Film Festival és l’organització d’activitats destinades a la indústria audiovisual i del cinema que ajudin a posicionar i promocionar la comarca de la Cerdanya. Al llarg de les edicions passades del certamen s’han organitzat taules rodones i activitats més acadèmiques, combinades amb visites als principals atractius paisatgístics, per tal d’apropar aquest col·lectiu a la comarca i fomentar que s’hi facin rodatges.

Enguany fem un pas més i hem creat el primer Laboratori de creació audiovisual del Cerdanya Film Festival amb l’objectiu de dinamitzar i crear sinèrgies entre els propis participants i els projectes de cadascun d’ells per crear 8 curtmetratges entre el 5 i l’11 d’agost de 2019.

En ell reuniran persones amb ganes de fer cinema, de diferents perfils i nivells i l’objectiu és, en set dies, organitzar-se per a realitzar els projectes de curtmetratge prèviament seleccionats, amb els recursos disponibles en cada moment. El laboratori de creació audiovisual té per filosofia ser un lloc on es treballi amb esperit col·laboratiu i sense competició. Vol ser un espai d’experimentació i d’intercanvi entre gent que s’inicia en l’audiovisual i gent experimentada que es relacionin en base al que tenen per compartir i créixer professionalment junts. Aquest laboratori s’inspira lliurement en el moviment internacional Kino Kabaret.

S’obren dues convocatòries (amb 25 places cada una) i cada participant es pot inscriure només a una línia:

  • Perfil tècnic: operadors/es de càmera, sonidistes, muntadors/es, productors/es, etc.
  • Perfil artístic: interpretació, direcció, maquillatge, art, vestuari, música, etc.

El laboratori té un cost ordinari de 400€ per persona i inclou l’estada i la manutenció en règim de mitja pensió en una casa de colònies en ple Parc Natural del Cadí-Moixeró. El Cerdanya Film Festival subvenciona amb el seu pressupost part d’aquest cost i posa a disposició 20 places becades a 150€, per tal d’ajudar als joves cineastes a participar-hi, fins a exhaurir-les.

Seguiu-nos a les xarxes socials:

INSTAGRAMwww.instagram.com/cerdanyafilmfestival  – @cerdanyafilmfestival

FACEBOOKwww.facebook.com/cerdanyafilmfestival

WEBwww.cerdanyafilmfestival.cat

PRESS KIT  – www.cerdanyafilmfestival.cat/descarregues