Notícies

El CFF encara el final del termini de recepció d’obres a concurs

Films 2019 - Cerdanya Film Festival

El Cerdanya Film Festival encara el final del termini de recepció de films 2019 a concurs

El Certamen cerdà, que celebrarà la 10a edició del 3 a l’11 d’agost de 2019, marca com a termini màxim el proper 31 de maig.

La desena edició del Cerdanya Film Festival – Festival Internacional de Cinema de Cerdanya, que tindrà lloc entre el 3 i l’11 d’agost, encara la recta final del període de recepció de films 2019 a concurs, que acaba aquest proper 31 de maig. S’hi poden presentar curtmetratges i llargmetratges, dels gèneres de ficció, animació i documental, a través d’algun dels mètodes disponibles al web. La selecció de films 2019 es farà pública al juliol.

Amb més de 3.000 rebuts ja en el dia d’avui, el festival ha doblat ja les xifres assolides l’any passat (rècord històric, llavors) i el degoteig de noves produccions participants és continu. Des de l’organització es valora molt positivament l’impacte de l’edició d’enguany, la desena, i l’enorme expectació que ha generat entre la comunitat cinèfila, ja que no només s’estan assolint xifres desorbitades de presentació d’obres a concurs sinó que les reserves a les activitats paral·leles com el Laboratori de Creació Audiovisual han exhaurit pràcticament totes les places becades que s’havien ofert.

Per altra banda, a través del Cerdanya Film Festival i del renovat portal web de la Cerdanya Film Commission (www.filmcerdanya.cat), s’han tramitat diverses demandes de rodatge de curtmetratges per aquest estiu, que se sumen a la intensa activitat que hi ha hagut a la comarca des del mes de desembre i que tan bon rèdit ha deixat a les institucions i als serveis de la comarca, també a nivell reputacional dins del sector audiovisual, i que auguren un any 2019 de rècord a nivell de produccions gestionades i acollides per la Film Commission.

El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un festival soci a Catalunya Film Festivals i a Costa Brava – Girona Festivals, compta amb el suport i finançament de l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC), la Diputació de Girona, la Diputació de Lleida i l’Ajuntament de Puigcerdà i està organitzat pel Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.

Seguiu-nos a les xarxes socials:

INSTAGRAMwww.instagram.com/cerdanyafilmfestival  – @cerdanyafilmfestival

FACEBOOKwww.facebook.com/cerdanyafilmfestival

WEBwww.cerdanyafilmfestival.cat

PRESS KIT  – www.cerdanyafilmfestival.cat/descarregues