Mies on scene. Barcelona en dos actes

Xavi Campreciós i Pep Martín

DURADA:  57 minuts
01.08.18

Direcció: Xavi Campreciós i Pep Martín

Guió: Xavi Campreciós i Pep Martín

 

Documental / Arquitectura, Història

Catalunya, 2018

Només 8 mesos després d’haver estat inaugurat, el Pavelló Alemany per a l’Exposició Internacional de 1929 a Barcelona fou desmuntat. Després d’anys de perseverança, el 1986 fou reconstruït exactament en el mateix lloc. L’existència del pavelló i dels seus artífexs segueix estant envoltada de mites i històries, d’afirmacions i interrogants. Aquest documental comença en el moment en que Ludwig Mies van der Rohe i Lilly Reich han de dissenyar la posada en escena que canviaria el curs de la història.

 

Al cabo de sólo 8 meses de haber sido inaugurado, el Pabellón Alemán para la Exposición Internacional de 1929 en Barcelona fue desmontado. Después de años de perseverancia, en 1986 fue reconstruido exactamente en el mismo lugar. La existencia del pabellón y de sus artífices sigue estando rodeada de mitos e historias, de afirmaciones y de interrogantes. Este documental parte del momento en que Ludwig Mies van der Rohe y Lilly Reich deben diseñar la puesta en escena que cambiaría el curso de la historia.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR