El Festival Internacional de Cinema de Cerdanya és un certamen audiovisual centrat a la comarca de La Cerdanya i amb seu al municipi de Puigcerdà. Amb una llarga trajectòria, compta amb nombroses sessions de projecció i activitats paral·leles de promoció de la indústria audiovisual de la comarca i l’educació dels joves mitjançant el cinema.

En nom de tota l’organització del 9è Festival Internacional de Cinema de Cerdanya vull agrair-vos el suport continuat al nostre projecte audiovisual a la comarca de la Cerdanya, un petit miracle al bell mig del Pirineu fruit de l’esforç desinteressat i generós d’un equip certament extraordinari.

Any rere any, portem a Cerdanya els millors films que es poden veure al nostre país, apostant per les òperes prima, els films fets per dones i els continguts que destil·len compromís amb el sector i el país. És un goig poder presentar-vos un programa que ocupa nou dies d’activitats i que programa un nombre molt significatiu de projeccions i films a concurs, en consonància amb l’enorme creixement que hem experimentat també enguany (1.302 films rebuts), així com noves activitats on intentem oferir-vos, sempre gratuïtament, valor afegit a la vostra experiència cinematogràfica.

Desitjo que pugueu gaudir del programa que us hem preparat al llarg de tot el Festival en la mateixa proporció a la il·lusió i l’empenta que hi hem dedicat.

Que passeu un bon Festival!

Jordi Forcada (Director del Festival)


 

Fan possible aquest Festival: 

Enric Quílez, Francesc X. Esteban, Judit Lacueva, Alfons Mills, Anna Orenga, Gael Piguillem, Núria Montané, Gerard Cunill, Anna Gràcia, César Candilejo, Mercè Rial, Antonio Lama, Marta Parreño, Rebeca García, David Roigé, Anna Forcada, David Roca, Jordi Pardinilla, Jordi Alís, Laura Rodríguez, Jordi Delcor, Anna Cabestany, Eli Villanueva, Desirée Fernández, Jose Antonio Fernández, Marc Nogués, Diana Argelich, Carles Barrull, Pere Pujol, Salvador Orriols, Òscar Orriols, Marc Clarió, Laura Moreno, Laia Cunill, Albert Tàpias, Jordi Forcada i molts altres parents, patrocinadors, i amics a qui agraïm la seva col·laboració. 

 

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més informació
ACCEPTAR