Qui som

Jordi Forcada Nicolau - Director Cerdanya Film Commission i Director Cerdanya Film Festival

JORDI FORCADA I NICOLAU
Director del Festival

Màster Universitari en Gestió Cultural (UOC), Grau en Administració i Direcció d'Empreses, perfil d'optativitat en gestió comptable i financera (UOC). Actualment és Director de la Cerdanya Film Commission, Vicepresident primer del Grup de Recerca de Cerdanya i Director del Festival Internacional de Cinema de Cerdanya des de la seva primera edició. Ha treballat en diferents camps de la gestió cultural, especialment en la promoció i difusió de programes públics relacionats amb la cultura audiovisual a la comarca de la Cerdanya, la producció audiovisual i l'assessorament a programes estatals de promoció econòmica en clau turística i per la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà. També manté una activitat docent relacionada amb la gestió econòmica de la cultura i és consultor freelance en gestió cultural. La seva trajectòria al món del cinema inclou la producció executiva d'una vintena de films, i l’assessorament a més de 150 produccions audiovisuals (cinema, publicitat, fotografia comercial...) en termes de localitzacions a la comarca de la Cerdanya.

 

CÉSAR CANDILEJO
Director artístic

Llicenciat en Art Dramàtic per la ESAD de Sevilla, Diplomat en Cinema i Audiovisuals a Plató de Cinema de Barcelona. Ha treballat coma actor a la companyia La Tal i a Port Aventura, així com en diferents pel·lícules. Com a Director, ha dirigit els curtmetratges Autorretrato, Asia, Adiós, Donación Anónima i Último Movimiento, així com el documental Anatomía de un espejo roto. Com a Ajudant de direcció, ha treballat a les sèries de TV3 Polseres Vermelles i Gran Nord, al film Puzzle Love i ha col·laborat amb diferents programes documentals de la televisió pública com Els últims artesans i Mai és massa tard. La seva dilatada experiència en el món del cinema inclou diferents rols com a Director de fotografia de documentals per Sogecable i en videoclips. Crític de cinema des de l’any 2007 fins a l’actualitat al programa En la Ciudad de l’emissora Onda Cero, també ha realitzat tasques docents com a professor de teatre i ha impartit nombrosos tallers de rodatge.

 

JUDIT LACUEVA
Directora de comunicació i màrqueting

Llicenciada en Comunicació Audiovisual a la UIC de Barcelona, Màster en Escriptura i Anàlisi de Guió per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat com a realitzadora i muntadora a Salvados, de la productora el Terrat i altres productores nacionals i internacionals. Com a Directora, ha dirigit el curtmetratge Distàncies, seleccionat al Festival Filmets de Badalona. En el camp de la producció, ha treballat en diferents curtmetratges i a la pel·lícula Transgression de la productora Just Films, així com espots publicitaris de la productora Ice Cream de Barcelona. Actualment dirigeix la secció audiovisual del departament de màrqueting d’una multinacional referent mundial en solucions de consultoria de software de gestió i en serveis TIC de valor afegit amb seu a Barcelona.

 

       I tot l'equip del Grup de Recerca de Cerdanya i la Cerdanya Film Commission.

Aquest lloc web utilitza "cookies" pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei. En navegar-hi n'acceptes l'ús. Més info
ACCEPTAR